5 рекомендацій стиліста - вдале поєднання речей для діток

Для початку потрібно визначити, чи впораєтеся із завданням комбінування дитячого одягу самостійно, або все ж необхідно знайти стиліста, заплатити йому гроші і чекати позитивного результату? Зрозуміло, що у кожного є своє розуміння стилю, але поради професіонала не завадять виконати це завдання якісніше.

5 рекомендацій стиліста - вдале поєднання речей для діток
  1. Правильно підберіть базовий гардероб. Речі повинні нести не тільки естетичну функцію. Вони повинні бути функціональними і придатними для використання в самих різних ситуаціях. З важливих критеріїв слід виділити: простота, якість, посадка. Не забуваємо, що діти ростуть і оновлювати їх гардероб необхідно з певною періодичністю. Враховується і регіон проживання. У дощових місцевостях головний акцент варто зробити на водонепроникному одязі, курточках з капюшоном, гумових чоботях. У жарких - бейсболки, кепки, панамки, відкрите взуття, майки, футболки. Дитячий одяг необхідно міняти кілька разів на день, тому варто подумати про змінний одяг.
  2. Віддавайте перевагу натуральним матеріалам. Вони безпечно контактують зі шкірою, не викликають подразнень і алергії. Такий одяг можна купити онлайн. Для цього просто варто вибрати виробника, перевіреного часом. Petit Bateau в цій ролі виглядає досить впевнено.
  3. Вибирайте колір одягу, що підходить і поєднується не тільки з іншими речами в гардеробі, а й з формою і кольором обличчя дитини. Білий, чорний і бежевий підходять практично всім. З іншими кольорами варто проекспериментувати або використовувати таблицю вибору кольорів. Психологи стверджують, що колір одягу впливає на формування психіки дитини. Вважається, що використання червоного кольору до 1 року дитини категорично не рекомендується. На практиці це відбувається на розсуд батьків. Наприклад, червоні коляски можна часто зустріти на вулиці, а у віці до 1 року коляску можна частково віднести до елементу гардеробу малюка.
  4. Купуйте речі різних кольорів, але з можливістю їх комбінувати. Про правильний підбір кольорів в одязі є досить багато інформації у відкритому доступі в інтернеті. Використовуйте її для підбору речей.
  5. У сезоні осінь-зима 2019/2020 мода диктує нам використовувати картатий принт в одязі. Чому б не купити речі і дитині з її використанням? Такі принти вже були модними, але мода завжди повертається. Petit Bateau для виготовлення дитячого одягу використовує весь свій накопичений досвід. Матеріали при цьому 100% натуральні.