Базовий гардероб для дитини від Petit Bateau

З перших днів життя малюка потрібно одягати в зручний і якісний одяг. Базовий гардероб для дитини повинен містити все найнеобхідніше для його віку. Бренд Petit Bateau піклується про ваших дітей і підготував кращу лінійку товарів з натуральних матеріалів. А починається все з одягу для немовлят. Дуже важливо вибрати новонародженому якісний одяг, зручний і з натуральних матеріалів. Це легко можна зробити онлайн, якщо ви вибрали наш інтернет-магазин. У нас завжди найновіші товари, ми постійно оновлюємо асортимент, а вся продукція йде безпосередньо від постачальника, яким є відома більше століття французька компанія Petit Bateau.

Базовий гардероб для дитини від Petit Bateau

У базовий гардероб для дитини завжди входить спідня білизна, а також:

  • три комплекти - майка, шорти, футболка;
  • спортивні штани, брюки, светри - три комплекти;
  • теплий світшот і худі з капюшоном;
  • дівчаткам + сукні, туніки, легінси;
  • куртка, шапка, шарф, взуття, колготки - всього по сезону мінімум по 2 шт.

Вартість базового гардероба для дитини буде значно коливатися від місця покупки і якості речей. Ми пропонуємо купити дитячі речі за доступними цінами і не виходячи з дому. Ви станете нашим постійним клієнтом, купивши одного разу.

Успішний бренд Petit Bateau в Україні

В Україні для покупок користуються різними інтернет-сервісами, а багато хто воліє купувати речі по-старому - в магазинах. Ми пропонуємо зручний спосіб для покупки дитячих речей. У нас завжди актуальні колекції і відмінна ціна. Якість від французького виробника, яким ми ділимося з кожним з вас. Ми пропонуємо скористатися спеціальними пропозиціями і сезонними знижками. Додайте наш сайт в обрані і отримуйте новини для бажаних покупок за нижчою ціною.

Чому потрібно вибрати одяг Petit Bateau - це французький бренд, який зайшов на ринок України не так давно, але відмінно себе зарекомендував, як торгова марка, що представляє дитячий одяг з натуральних тканин. Наш сайт є офіційним представником бренду, де ви можете придбати оригінальну продукцію.

Успішний бренд Petit Bateau завжди йде в ногу з часом. Наші менеджери допоможуть вам підібрати базовий гардероб для дитини за лічені хвилини. Замовлення швидко оформляються і надсилаються зручним способом. Дізнайтеся докладніше - зателефонуйте нашим консультантам. Ми відкриті до діалогу. Для кожного покупця у нас є свої речі. У них буде комфортно, як вам, так і всім іншим членам сім'ї. Натуральна тканина дбайливо поставиться до шкіри. Одяг буде обіймати вас, а ви його. Діти люблять обнімашки? Купіть їм такий одяг, який вони із задоволенням будуть носити.