Органічна бавовна - це важливо для тендітної шкіри малюка

Сьогодні частка органічної бавовни менш 1% від усього обсягу виробництва бавовни в світі. Він відрізняється особливими екологічними принципами вирощування без використання пестицидів, інсектицидів, гербіцидів, які завдають непоправної шкоди навколишньому середовищу. Органічна бавовна, як ніякий інший вид тканини, підходить для малюків. Шкіра дітей активно реагує на зовнішні подразники і тільки органічна бавовна здатна забезпечити комфорт і безпеку дитині. Його називають ще біобавовна або екобавовна. Багато батьків сьогодні вже прийняли для себе рішення годувати і одягати дітей виключно безпечно і корисно для здоров'я. І це не дивно, оскільки кожен бажає своїй дитині найкращого. Купити хорошої якості вироби з органічної бавовни для дорослих і дітей можна і в інтернеті. При цьому доставка товарів по Україні буде виконана зручною транспортною компанією.

Органічна бавовна - це важливо для тендітної шкіри малюка

Діти провідних світових зірок кінематографа, співаків і музикантів, політиків і бізнесменів носять одяг з органічної бавовни. При виробництві неможливо використовувати генетично модифіковані насіння рослини. Вирощують таку бавовну на фермерських плантаціях в екологічно чистих регіонах світу. На етикетці готового одягу повинна бути інформація Organic cotton (в перекладі з англ. "органічна бавовна"), що гарантує високу якість виробу.

Одягом з екобавовни цікавляться батьки не тільки для своїх дітей, а й для себе. З кожним роком попит тільки росте на гіпоалергенний одяг. Біобавовна не викликає алергію і забарвлюється природними барвниками. Особливо часто купують одяг для сну. Якісні піжами приємно надягати, а сон в них стає глибоким і безпечним для шкіри.

Явними перевагами органічної бавовни є:

  • натуральний матеріал;
  • має теплорегулюючі властивості;
  • легко прасується;
  • приємний на дотик і для тіла;
  • гіпоалергенний;
  • відмінно пропускає повітря.

Органічна бавовна не містить жодних хімічних домішок! Рекомендується для використання і експертами, і лікарями. Відбувається щорічне зростання виробництва одягу з біобавовни, в зв'язку зі зростаючим попитом. Petit Bateau понад 120 років є виробником якісного і безпечного одягу для дітей і дорослих. Завжди модні колекції вражають своїм різноманіттям. Цей одяг з натуральної бавовни продається у всьому світі.