Стильні зірки (селебрітіс) з їх модними дітками

Petit Bateau - модний французький бренд. Одяг даного виробника часто купують відомі зірки естради та кіно. Супер-стиль модних селебріті повинен відповідати їх статусу. При виборі виробника вони віддають перевагу кращим в світі, серед яких і Petit Bateau. Заголовки світової преси рясніють інформацією:

  • Карлі Клосс показала як носити шовкову сукню цієї осені;
  • тітонька Пріянка гуляє з племінницями в сукні у квіточки;
  • при дворі носять білі джинси: королева Летиція підтверджує;
  • Ірина Шейк в вініловому жакеті і провокаційних колготках;
  • білі штани + укорочений топ: Крістен Стюарт на фестивалі у Венеції.
Стильні зірки (селебрітіс) з їх модними дітками
Photo: Reuters/John Stillwell/Pool

Вулична мода з різних куточків світу вражає своєю різноманітністю. Як за нею встигнути в безперервному потоці інформації? Довіряти потрібно перевіреному часом бренду, а значить Petit Bateau - краще рішення в світі моди для дорослих і особливо дітей.

Яскраві образи зірок можна було спостерігати на нещодавньому Венеціанському кінофестивалі. По червоній доріжці пройшли світові зірки і дали їжу для роздумів всьому модному співтовариству. Такі події задають певний ритм в моді. Поява зірки в платті певного виробника здатне підняти продажі в сотні і тисячі разів. Шанувальники просто розмітають з полиць магазинів і схожі товари. Тому за Венеціанським кінофестивалем пильно стежать зі всіх куточків планети.

Селебрітіс не менш ретельно підбирають вбрання і для своїх дітей. На перше місце ставиться якість. Ніхто з них не стане одягати дитину в неякісний штучний одяг. Тому, без сумніву, одну з лідируючих місць у виборі займає французький бренд Petit Bateau. На сайті виробника можна отримати всю необхідну інформацію та придбати вподобану річ. В Україні зробити це можна лише в кілька кліків, не виходячи з дому. Зручна покупка - не основна перевага. Перше місце займає якість виробів, їх відповідність світовій моді і неповторність. Унікальні речі від Petit Bateau підкорюють серця з XIX століття! Сьогодні представлені популярні товари. Асортимент постійно оновлюється. Новинки надходять в напрямку вектора моди. Можна купити товари зі знижкою, оформити доставку і отримати консультацію фахівця. Будьте в тренді, стежте за модою і не забувайте про якість одягу. Petit Bateau - ваш вибір в світі моди! Одягайтеся стильно! Це впливає на думку оточуючих.