Трендова смужка в колекції осінь-зима 2019/2020

У колекції осінь-зима 2019/2020 чітко простежується тенденція вертикальної і горизонтальної смужки. Поряд з клітинкою, смужки активно використовуються на піджаках, футболках, сукнях і спідній білизні. Вибираючи відповідний образ, пам'ятайте, що смужки можуть бути великими, дрібними, кольоровими, чорно-білими і підбирайте одяг під свою зовнішність і стиль.

У цьому сезоні модні наступні кольори:

  • червоний;
  • персиковий;
  • синій;
  • зелений;
  • 4 відтінки помаранчевого.
Трендова смужка в колекції осінь-зима 2019/2020

Цікаво, що анімалістичні принти міцно увійшли в колекцію 2019/2020. Тепер вони знайшли більш чіткі і яскраві контури. Але разом з кольоровими модними сукнями незамінним і ніколи не старіючим залишається поєднання чорного і білого. Сполучення цих кольорів завжди було популярним і серед молоді, і у людей старшого віку. Також актуальні об'ємні вантажні тренчі. Вибрати їх можна будь-яких кольорів, а не тільки класичний варіант.

Де купити одяг у смужку

Дитячий трендовий одяг в смужку буде яскраво виділяти дитину з-поміж інших. Для тих, хто розбирається в моді, поява дитини в смугастому вбранні відразу сприйметься, як чітка відповідність модним тенденціям. Це говорить, що ви стежите за модою і цікавитеся глянцевими журналами. А щоб бути модним, зовсім необов'язково витрачати багато грошей або летіти в Париж на вікенд за покупками. Досить скористатися зручним сервісом на нашому сайті, вибрати і купити вподобані моделі. Дозвольте собі жити в тренді і трендова смужка прийде в ваш будинок.

Французький бренд Petit Bateau завжди радує появою нових моделей. Виробник йде в ногу з часом, а на нашому сайті постійно оновлюються товари. Досить мріяти бути модними, а просто будьте ними!